Яра пшениця від компанії «AGRAIN»

Пт, 24 марта 2023, 13:53

Багато агровиробників займаються вирощуванням ярої пшениці на своїх полях. І це не дивно, адже дана культура має унікальні властивості, достатній вміст білка та клейковини. Однак, щоб потенціал врожайності був максимальним, дуже важливо вибирати насіння перевірених торгових марок. Хорошу репутацію має популярний бренд «RYASNO». Сорти чеського оригінатора відрізняються найвищою якістю, чудовою адаптацією до будь-яких кліматичних умов та стійкістю до стресових факторів.

В асортименті запропоновані добірні сорти вищого класу, купити які можна за прийнятною вартістю – https://agrain.in.ua/nasinnya-ryasno/pshenica/yarie/. Насіння було доведено до посівної кондиції за допомогою сучасних технологій. Воно чудово підготовлено до висіву, оскільки пройшло обробку на обладнані MULTI CARE, завдяки чому має такі особливості:

  • універсальність до різних видів ґрунтів
  • невибагливість в питаннях умов вирощування
  • утворення максимальної кількості зерен в колосі
  • стійкість до холоду та хвороби
  • надстійкі до вилягання

Перед тим як насіння потрапляє у продаж, воно проходить випробування на демо-полігонах. Саме тому фахівці впевнені за те, що їхня продукція відповідає необхідним стандартам і багато в чому перевершує аналоги на ринку. Сорти «Куінтус» та «Токата» - це універсальні вироби, які забезпечують високу продуктивність стеблостою та мають відмінні хлібопекарські показники. Крім того, вони пройшли кулька етапів очищення та захищені від шкідників та розповсюджених хвороб. Застосовуючи цей посівний матеріал разом з засобами захисту рослин і мікродобривами, результат перевищить всі очікування агровиробників.

«RYASNO» - кращі ціни та перевірена якість

Співпрацюючи з виробником, клієнти отримують чимало переваг. Серед них – доступні ціни на товари та професійний підхід експертів до кожного партнера. Компоненті експерти завжди готові забезпечити першокласне обслуговування партнерів і впровадити в їх агробізнес ефективні технології. На заводі пильну увагу приділяють якості продуктової лінійки. Саме тому сільгоспвиробники можуть бути впевненими в рекордній врожайності ярої пшениці та інших культур.

Покупка посівного матеріалу українського бренду - цілком оправдане рішення, яке дозволить вивести ваш агробізнес на новий рівень, завдяки досягненню найкращих економічних показників. Компанія отримала велику кількість гідних оцінок, тому її продукція заслуговує на увагу, оскільки була протестована та повністю відповідає опису від виробника.